Nieuwe appartementen in Sneek spelen in op groeiende vraag

0

Sneek- In De Oudvaart in Sneek komt een gloednieuw woongebouw met 33 royale appartementen verdeeld over zeven woonlagen. Hiervan gaan veertien appartementen, waaronder een penthouse, vrijdag 10 mei in verkoop. De overige appartementen zijn bestemd voor verhuur.

In een jaar tijd is de gemiddelde verkooptijd van een appartement in de gemeente Súdwest-Fryslân gedaald van 266 naar 28 dagen. Het aantal verkochte appartementen verdubbelde in het afgelopen kwartaal in vergelijking met een jaar eerder. Dit blijkt uit marktcijfers die makelaarsvereniging NVM begin deze maand bekendmaakte. Het wijst op een vraag die groter is dan het aanbod. De nieuwe koopappartementen in De Oudvaart in Sneek spelen daarmee in op een groeiende vraag.

Scheepvaart

Het ontwerp van appartementengebouw Wonen in de Oudvaart sluit aan bij het nautische karakter van Sneek. Allerlei details die verwijzen naar de scheepvaart maken het gebouw tot een ware blikvanger. Zo lijkt de vorm van het gebouw op een scheepsopbouw of kajuit. De combinatie van donkere gevelstenen en een witte top is geïnspireerd op de kleurstelling van een dukdalf. Aan de zuidzijde is de kade gevormd als een boeg.

Buitenruimte

In grootte variëren de appartementen van ongeveer tachtig tot bijna honderd vierkante meter. Allemaal beschikken ze over twee slaapkamers en een eigen parkeerplaats. Alle appartementen beschikken over een balkon, het penthouse heeft er twee. Vanaf de balkons kijk je uit over de omliggende weilanden en het water.

Op www.wonenindeoudvaart.nl staat actuele informatie over Wonen in De Oudvaart. Geïnteresseerden kunnen terecht bij de verkopende makelaar: Makelaardij Hoekstra in Sneek.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend