Inferno Audio Visueel organiseert het jaarlijkse Open Huis

0

Sneek- Inferno Audio Visueel geeft donderdag 9 mei een kijkje in hun bedrijf. Van 11.00 tot 20.00 uur worden doorlopend presentaties gehouden over installatie-oplossingen met geluid-, beeld-, presentatie- en besturingstechnieken voor het bedrijfsleven, de zorg, kerken, scholen en het verenigingsleven. Zo laat eigenaar Jelle Heeringa zien hoe er efficiënt vergaderd kan worden met één klik op de muis en hoe u als bedrijf efficiënt kunt vergaderen met het gebruik van audiovisuele middelen. Bovendien zijn er gerichte oplossingen te zien en horen met betrekking tot achtergrondmuziek- en omroepinstallaties voor binnen en buiten. Het volledige programma is terug te vinden op de website van Inferno Audio Visueel.

“We willen ondernemend Friesland tijdens ons open huis kennis laten maken met de vele installatie-mogelijkheden op het gebied van professioneel audio-, beeld- en presentatiemiddelen”, zegt Jelle Heeringa. “Onze ambitie is audiovisueel kunstenaarschap en daar vertellen we graag over.” De locatie van het open huis is ons bedrijfspand aan de Zeilmakersstraat 5 in Sneek. Voor meer informatie en het programma: www.inferno-av.nl/nieuws .

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend