Start nieuwbouw Draco Sneek

0

Sneek- Draco Sneek gaat uitbreiden. Michel van der Goot van het Sneker bedrijf: “Naast onze bestaande fabriekshal bouwen we een nieuwe hal van 1200m2 waar straks het magazijn wordt geplaatst.  Hier kunnen de leveranciers hun goederen brengen en zullen deze worden ingeboekt in ons nieuwe CRM systeem.  Ook worden hier de “eerste” voorbereidingen aan het staal gedaan. Voordat het, op maat gemaakte, materiaal dan naar werkplekken gaat zal het worden gelabeld en worden gekoppeld aan een project. De nieuwbouw en het CRM systeem zijn investeringen in efficiency en zullen er toe bijdragen dat we onze klanten nog beter/sneller kunnen bedienen.  De nieuwe hal wordt voorzien van vloerverwarming en een bovenloopkraan”

Direct na de bouwvak zal de nieuwe hal in gebruik worden genomen.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend