Tweede Paasdag is Vriesia Glas en Kozijnen geopend

0

Sneek – Op Tweede Paasdag is Vriesia Glas en Kozijnen geopend van 10.00 – 16.00 uur! Heeft u verbouwplannen of wilt u uw woning verbeteren? Dan bent u bij Vriesia Glas aan het juiste adres. Vriesia bouwen met glas heeft een divers aanbod in alles met glas; van tuinkamers tot het plaatsen van (kunststof) kozijnen in uw woning. Ook de staal-look binnenkozijnen mogen natuurlijk niet ontbreken. Met de volglazen windschermen kunt u uit de wind optimaal van het zonnetje genieten. Tweede Paasdag is toch een perfecte dag om u te laten inspireren? Komt u gezellig langs?

In de ruime showroom van Vriesia staan onze medewerkers klaar om u alles te vertellen over de producten en u deze te laten zien. Dit onder het genot van een kopje koffie of thee en uiteraard paaseitjes! Daarnaast zijn er leuke Paas-activiteiten voor kinderen.

Profiteer ook van de voorjaarsactie: Bij aankoop van minimaal 5 nieuwe ruiten of minimaal 3 kunststof kozijnen, worden uw ramen in het voor- en najaar gewassen. Zo hoeft u zelf niet met de ladder en een sopje te sjouwen. Heerlijk toch?

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend