Opel Deinum beste Opel-dealer van Nederland

0

Sneek- Opel en de Fryske Opeldealers zijn al meer dan 120 jaar een begrip in Nederland die zich mogen verheugen in een grote klantentrouw. De verschillende vestigingen Opel Deinum Franeker, Engelsma & Wijnia Leeuwarden, Siton Opel Drachten, Siton Opel Heerenveen en Opel Deinum Sneek leveren daaraan een belangrijke bijdrage. En dat geldt zeker op het gebied van aftersales voor Opel Deinum Franeker!

De werknemers ontvingen daar afgelopen woensdag, 10 april, de Beat the Best award voor beste dealer van Nederland. Deze prestaties zijn gemeten onder alle Opel-dealers van Nederland op het gebied van service en klanttevredenheid. Maar ook Siton Drachten viel in de prijzen, als runner up, dus de nummer twee van Nederland. Ook zij ontvingen een prachtige award van Opel Nederland.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend