Sushi afhaalrestaurant ‘Sushi Rouz’ opent haar deuren

0

Sneek- Wagenwijd stonden vanmiddag de deuren van afhaalrestaurant Sushi Rouz aan de Prins Hendrikkade 18, (Vismarktplein) open. Nee, geen officiële opening ( ‘misschien komt dat later nog wel’) maar iedereen is vanaf nu welkom om de overheerlijke sushi op te halen of te laten bezorgen vanuit het pand waar ooit Cheers in zat.

vlnr: Parjapati Mainali, Udaya Mainali, Roshna Mainali, Ujjwal Thapa en Shila Mainali

Aan het enthousiasme van de uitbaters zal het zeker niet liggen, zij hebben er enorm veel zin om hun afhaalrestaurant tot een succes te maken. Roshna Mainali is de eigenares van het nieuwe horeca-etablissement. “Gelukkig hoef ik het niet alleen te doen”, vertelt goedlachse Roshna. “Ik krijg hulp van mijn man Ujjwal Thapa. Vandaag zijn we eigenlijk aan het proefdraaien en zoals je kunt zien heb ik aan hulp geen gebrek. Mijn ouders en broer zijn al druk bezig in de keuken.”

Roshna werkt al vanaf haar zestiende in de horeca en deed bij haar broer die in Leiden een sushi-zaak heeft de nodige ervaring op. Het hardwerkende gezin komt van oorsprong uit Nepal en woont al weer heel wat jaren in Nederland.

“Omdat er in Sneek nog geen afhaal-sushi restaurant was, leek het ons een goed plan om hier verandering in te brengen. We bezorgen dus ook en de nieuwe fietsen en de scooter staan al klaar om de bestellingen rond te brengen. We hebben een groot assortiment aan sushi’s en ook nog bijgerechten als mini-loempia’s en gefrituurde garnalen.”

Namasté! En kijk maar even op www.sushirouz.nl

 

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend