Van Apotheker naar Orthomoleculair Therapeut

0

Sneek- Miranda Bakker is van huis uit apotheker, afgestudeerd aan de universiteit van Leiden (1987) en Groningen (1990). Vanuit haar interesse in natuurlijke geneeswijzen heeft zij naast de openbare apotheek ook lange tijd Natuur Apotheek Dynamis gehad (2000-2018). Zij heeft dus zowel  kennis van reguliere medicijnen als van alternatieve medicatie. Hierdoor kan zij je helpen als je op zoek bent naar een gezondere leefstijl, af wil van klachten en chronische ziekten of daarbij onder begeleiding je medicatie wilt afbouwen.

Miranda: “De reguliere zorg is er voor mensen die al een ziekte of aandoening hebben.  Maar het is veel beter om ziekte te voorkomen en gezond te blijven. Dus eerder, preventief ingrijpen. Het lichaam kan heel veel zelf oplossen en met de juiste voeding en eventueel supplementen kun je jouw eigen lijf daarin ondersteunen.”

Naast haar kennis over medicatie, zowel op reguliere als natuurlijke basis, heeft Miranda opleidingen gevolgd in Orthomoleculaire Therapie en in het coachen van mensen met behulp van het  leefstijlprogramma De EetLijn.

“Of je nu overgewicht of ondergewicht hebt.  Diabetes of hoge bloeddruk. Vermoeidheid of overgangsklachten. Hoofdpijn of slaap je slecht? Er zijn zoveel situaties waarin ik je kan ondersteunen. En dan niet met het zoveelste (jojo-)dieet, maar door het veranderen van je leefstijl en kijken wat in jouw situatie het beste past.

Of wil je deskundig advies over gebruik van voedingssupplementen waarmee je het zelfhelend vermogen van je eigen lichaam activeert?

Ik help je graag zodat je weer beter in je vel gaat zitten.” Miranda Bakker is aanwezig  bij het New Health Centre, Kleinzand 151, 8601 BG  in Sneek,  op woensdag en donderdag van 10.00uur tot 16.30uur.

Wil je kennismaken en wat meer informatie? Kom dan langs op het inloopspreekuur op donderdag en vrijdag van 10.00-12.00 uur.

Wil je direct een afspraak maken, dan kan dat via: 06-28840224 of  info@switchyourbody.nl

 

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend