Feest bij Douglas Sneek

0

Sneek- Dit jaar om precies te zijn op donderdag 28 maart 2019 is het alweer 25 jaar geleden dat Jolanda de deuren opende van haar eigen parfumerie. Voorheen bekend als “Parfumerie Jolanda” in de Peperstraat en inmiddels alweer bijna 4 jaar onder de vlag van Douglas in het bekende winkelhart aan het Schaapmarktplein in Sneek. Het hele jaar staat in het teken van het 25 jarig jubileum met leuke acties en aanbiedingen en natuurlijk, feest!

Nederland telt momenteel 110 Douglas stores, waaronder 19 franchise Douglas Stores waarvan Jolanda er 1 uitmaakt. Zeven jaar geleden is Parfumerie Douglas Nederland B.V. gestart met een franchiseformule binnen de parfumeriebranche. Dat gaf Jolanda Bloksma de kans om zich aan te sluiten bij de ijzersterke Douglas-formule. Douglas Parfumerie Sneek behoren tot de top van Nederland en de enige luxe zelfstandige parfumerie van Friesland zijn met een zeer uitgebreid exclusief assortiment!

Het team bestaat uit maar liefst 10 gemotiveerde dames waarvan 5 gecertificeerde top verkoopsters en schoonheidsspecialistes. Een mooie mix van leeftijden en karakters, die er keihard voor werken om de Douglas-store tot een groot succes te maken. Het complete team is destijds vanaf de Parfumerie mee verhuisd naar de Douglas, dus het vertrouwde verkoopteam is hetzelfde gebleven met de versterking van een aantal nieuwe dames. Twee van het team werken er respectievelijk 12 1/2 en zelfs 25 jaar dit zelfde jaar! En zelf wordt Jolanda dit jaar 50 jaar. Hoe feestelijk kan je het jaar compleet maken en vieren! De dames van Douglas Sneek staan te trappelen om u van dienst te mogen zijn en zien u graag verschijnen in de prachtige Store. Vanaf eind maart en de maand april zal het 25 jarig jubileum uitbundig gevierd worden met zeer leuke acties!

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend