Mevrouw Nienke Veenema (90) slaat eerste paal Tankstation Veenema Lorentzstraat

0

Sneek- Mevrouw Nienke Veenema-Abma, de moeder van ‘de jongens van Veenema’(Freddy, Arnold en Harold), heeft gistermiddag de eerste paal geslagen van het nieuwe tankstation aan de Lorentzstraat in Sneek. Hiermee is na een lange voorbereidingstijd een aanvang genomen met de bouw van het nieuwe tankstation van Veenema Olie. Het moderne Esso Tankstation gaat naast de gebruikelijke brandstoffen met Ad Blue ook alternatieve brandstoffen verkopen zoals groen aardgas, blauwe diesel en kun je er supersnel je elektrische auto opladen.

In de ruime winkel zal naast het Spar concept ook een royale bakery van Subway worden gevestigd. Ook wordt het tankstation uitgerust met een moderne kettingwasstraat van het merk Christ voor een top was resultaat.

De bouw wordt zoveel mogelijk een Friese aangelegenheid, bouwkundig aannemer Friso Bouw , civiel aannemer De Waard en de technische installaties door Otte uit Sneek.

Voor het einde van het jaar zal het tankstation operationeel zijn.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend