Nieuwbouw Tankstation Veenema: It giet oan!

0

Sneek- Na een lange voorbereidingstijd start 1 mei a.s. de bouw van het nieuwe tankstation aan de Lorentzstraat te Sneek van Veenema Olie uit Sneek. Het moderne Esso Tankstation gaat naast de gebruikelijke brandstoffen met Ad Blue ook alternatieve brandstoffen verkopen zoals groen aardgas, blauwe diesel en kun je er supersnel je elektrische auto opladen.

In de ruime winkel zal naast het Spar concept ook een royale bakery van Subway worden gevestigd. Ook wordt het tankstation uitgerust met een moderne kettingwasstraat van het merk Christ voor een top was resultaat.

Het oude tankstation

De bouw wordt zoveel mogelijk een Friese aangelegenheid, bouwkundig aannemer Friso Bouw , civiel aannemer De Waard en de technische installaties door Otte uit Sneek.

Voor het einde van het jaar zal het tankstation operationeel zijn. Rond 1 mei zal de eerste paal door de 90 jarige Nienke Veenema – Abma geslagen worden.

Foto’s Henk van der Veer

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend