Súdwest-Fryslânplein druk bezocht tijdens eerste dag BCDN

0

Leeuwarden. Het Súdwest-Fryslân Plein is gister druk bezocht tijdens eerste dag van de Bedrijven Contact Dagen Noord (BCDN) in Leeuwarden. Talrijke ondernemers troffen elkaar op het plein om met elkaar van gedachten te wisselen. Naast serieuze zaken ook ruim voldoende vertier voor de zakenmensen, zo was er een heuse SWF-quiz onder leiding van Bram Nauta, waarbij de kennis over de Friese Zuidwesthoek werd getest. Winnaars van deze ondernemersquiz waren Hendrik Buwalda van de gemeente SWF, Jan Pieter van Oosten (Rabobank SWF) en Marco Bolt van Exper2.

Het ondernemersgesprek, onder leiding van Eelke Lok, met Bo Anema, René van der Bles, Floriaan Zwart en Ronald de Vries trok ook veel publiek. Al met al een prima eerste dag daar op het gezellige Súdwest-Fryslânplein.

Foto’s M. Bouwman

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend