Rudolf en Jolanda Vergonet openen atelier Mariposa te Sneek

0

Sneek- Na gedegen opleidingen en ervaring te hebben opgedaan bij een van de grootste en toonaangevende mannenconfectiezaken van Friesland, opent Marijke Abma haar eigen atelier te Sneek. Marijke Abma is de kleindochter van Margje Meinen, een zeer bekend oud coupeuse die heeft gewerkt voor diverse modezaken Sneek. Marijke staat bekend om haar uiterste nauwgezetheid net als en haar oma.

Aan de Prins Hendrikkade 10 te Sneek zal ze haar atelier Mariposa openen op donderdag 21 maart om 19.00 uur. U wordt hierbij uitgenodigd om eens bij haar binnen te lopen om kennis te maken. Ook modezaken kunnen hier terecht voor het aanpassen van verkochte kleding.

Marijke wordt regelmatig gevraagd voor het maken van trouwjurken op maat en naar eigen wensen van haar relaties.

Verder bied Marijke ruimte voor in en verkoop van 2e kans kinderkleding. De opening van het atelier zal worden verricht door Rudolf en Jolanda Vergonet zij zijn in 2018 Koninklijk-onderscheiden met een Lintje, kortom zij weten als geen ander hoe je een lintje moet doorknippen. Het geheel zal worden omlijst met gezellige live muziek.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend