Rodenburg neemt Profile Leo Brouwer fietsenwinkel Joure over

0

Sneek – Het is geen 1 april grap maar vanaf die datum heeft Profile Rodenburg er een vestiging bij, en wel de winkel van Profile Leo Brouwer in Joure.Na 11 jaar geeft eigenaar Leo Brouwer van Profile Leo Brouwer het stokje over aan Minze Posthuma van Profile Rodenburg.

Naast de vertrouwde winkels aan de Prins Hendrikkade en de Lemmerweg in Sneek, is er nu dus ook een vestiging aan de Merk 2 in Joure. Ook in deze winkel biedt een goede service en kwaliteit op het gebied van fietsen, kleding, onderdelen en accessoires. Profile Rodenburg Joure heeft een breed assortiment stadsfietsen, sportieve fietsen, elektrische fietsen,  kinderfietsen en accessoires.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend