Harry Piekema in Sneek voor vernieuwde kantoor Jobz-on

0

Sneek- Ter gelegenheid van de restyling en verbouwing van arbeids- en uitzendbureau Jobz-on organiseerde zij een relatiedag. Harry Piekema, bekend als de populaire Albert Heijn-manager in commercials, gaf een interessante lezing over non-verbale communicatie.

Jobz-on is een allround arbeidsbureau gevestigd in Sneek. Sinds 2011 brengen Helle Koning-Kruitwagen en Janet van der Horst-Jansen werkgever en werknemers bij elkaar. Na jaren van groei, uitbereiding van het team en aanscherping van de diensten, was het begin dit jaar tijd om ook het kantoor te voorzien van een vernieuwd jasje. Het kantoor heeft restyling gekregen passend bij Jobz-on en deze tijd.

Om dit te vieren heeft Jobz-on afgelopen donderdag 7 maart een relatiedag georganiseerd. Met een rondleiding door het vernieuwde pand, een drankje, heerlijk eten en Harry Piekema als spreker. Harry die naast acteur, regisseur, schrijver ook spreker is, nam de verschillende relaties mee in de wereld van non-verbale communicatie. Hij ging in op het echt contact maken met mensen en het belang hiervan in het werkveld.

Het was een gezellige en zeer geslaagde middag. Echt contact maken met elkaar is ook in de werksferen erg belangrijk. Dat hebben Harry en de relatiedag nog eens extra onderstreept.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend