Phiro Kappers aan de gevel

0

Sneek- Vanmorgen is het naamkaartje van Phiro Kappers aan de gevel van de zaak aan de Kruizeboederstraat 81 in Sneek geplaatst. Inderdaad het pand waar Kapper Harrie Zwart jarenlang gevestigd was.  Voor de naam Zwart Kappers is in de plaats Phiro Kappers gekomen. Eigenaar Philippus Rodenberg in een toelichting:

“Verandering? Geen haar die eraan denkt!
 
Stel je toch eens voor: je kapper houdt ermee op of verkoopt zijn zaak. Dan zit je echt met de handen in het haar. Want aan wie vertrouw je dan je kapsel toe? 
 
Deze vraag hoef je jezelf niet te stellen als het om Phiro Kappers gaat, want Philippus Rodenburg gaat niets, maar dan ook helemaal niets veranderen. Behalve dan twee naambordjes, in Sneek én in Bolsward. 
Phiro Kappers is vanaf nu de naam op de gevel in Franeker, Bolsward en Sneek. Verder blijft alles bij het oude: de scharen, tondeuses, producten, stoelen, spiegels, service, de spontane glimlach, het warme onthaal, de gezelligheid van de kappers en kapsters. 
Dat is goed nieuws. Want méér dan 200 jaar kapperservaring mag best wel voortgezet worden met de naam die al generaties lang een merk is: Phiro Kappers….”

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend