Themabijeenkomst over maatschappelijk verantwoord ondernemen

0

Sneek- Ze willen graag aan de slag, maar de praktijk is dat veel mensen met een beperking aan de kant staan. Om maatschappelijk verantwoord ondernemen meer onder de aandacht te brengen van ondernemers organiseren de Ondernemersfederatie Súdwest-Fryslân en de gemeente een themabijeenkomst.

Wanneer:        woensdag 27 februari 2019
Tijd:                van 19.30 tot 22.00 uur
Waar:              Veenstra Fritom, Lytshuzen 26 in Heeg

Met het instellen van de ‘Ondernemersprijs Súdwest-Fryslân’ wil de gemeente ondernemers stimuleren bij te dragen aan een duurzame samenleving, waarin iedereen meedoet. Wethouder Maarten Offinga van economische zaken geeft deze avond het startsein voor de inschrijving van de Ondernemersprijs. De winnaar wordt later dit jaar gekozen, tijdens een thema-avond op 15 november (Dag van de Ondernemer).

Bedrijven die bewust bezig zijn met de impact van hun activiteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering (de zogeheten drie p’s – people, planet, profit), kunnen voor de prijs worden voorgedragen. “Er zijn ondernemers die dit al jaren doen en een voorbeeld zijn voor anderen”, zegt wethouder Maarten Offinga van economische zaken. “Voor deze koplopers hebben we alle waardering. Met deze ondernemersprijs willen we hen publiekelijk belonen.”

Programma

19:30 uur              Inloop

20:00 uur              Inleidend programma met introductie van gastbedrijf Veenstra Fritom
Ondernemersvereniging Heeg

Nieuws door wethouder Maarten Offinga

20:20 uur              Karin van der Haar *, voormalig topsporter & participatie-adviseur ABN Amro

20:30 uur              Rondleiding

21:30 uur              Netwerken met hapje & drankje

* Karin van der Haar (1977) verloor door een ongeluk op haar zestiende haar linkerarm. Ze deed als lid van het Nederlands zitvolleybalteam mee aan de Paralympische Zomerspelen
van Peking (2008, brons) en Londen (2012).

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend