Oosterse Markt Sneek van Grootzand naar Singel 9

0

Sneek- Tot voor kort zat de Oosterse Markt winkel Sneek op het Grootzand. Inmiddels is de winkel te vinden op de Singel nummer 9, tegenover de Primera.

Eten verbindt: het winkelen, het koken en het praten erover. In de Oosterse Markt worden regelmatig recepten uitgewisseld en komen veel verschillende nationaliteiten samen. Veel mensen willen graag nieuwe producten gebruiken maar weten vaak niet hoe. Ze raken met elkaar in gesprek en bij de Oosterse markt wordt advies gegeven door de aanwezige kennis van de Nederlandse en buitenlandse keuken en jarenlange horeca-ervaring.

Oosterse Markt is een complete supermarkt waar je voor vrijwel alle dagelijkse boodschappen terecht kan.  Zo is er een eigen slagersafdeling met onder andere; lamsvlees, kip, rundvlees en kalkoen. De groente en fruit afdeling biedt verse eieren, uitgebreid kruidenassortimenten, vis, vers turks en Arabisch brood, baklava. Op vrijdag en zaterdag vind je er “homemade” hapjes zoals burec ,lemper, en pasteitjes.

Verder is er een Indonesische afdeling, zijn er ook Oost- Europese producten, uit Turkije, Afrika, Arabische landen en  Zuid- Amerika.

Aanstaande zaterdag 2 maart de officiële opening

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend