Jees Fun Living sluit winkel

0

Sneek- Na ruim anderhalf jaar van genieten, plezier, gezelligheid, inspiratie en creativiteit sluit Jees Fun Living op 31 januari a.s. de deuren van hun winkel aan de Galigapromenade.  Tot en met deze datum krijgen klanten 30% korting op het complete assortiment. Dat telt ook voor de inboedel, denk aan kasten, stellingen en stoelen. Kadobonnen mogen ook nog gewoon ingeleverd worden!

“Via deze weg willen we iedereen, die op welke manier dan ook een bijdrage aan deze prachtige anderhalf jaar heeft gehad, bedanken. Niet alleen vanwege de klandizie, juist ook voor alle inspiratie, verhalen, emoties en feedback. De sluiting van de winkel is geen onwil maar onmacht”, laten de onderneemsters weten.

 

 

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend