Nieuwe plek vestiging AB Vakwerk Sneek

0

Sneek – De regiovestiging van personeelsvoorziener AB Vakwerk in Sneek heeft een nieuwe stek aan de Wolkammersstraat 6b. De officiële opening van het kantoor werd afgelopen donderdag verricht door burgemeester Hayo Apotheker van de gemeente Súdwest-Fryslân.

AB Vakwerk groeit en heeft een uitstekend jaar achter de rug. In 2015 werd voor het eerst in de bestaansgeschiedenis van de coöperatie meer dan 100 miljoen euro omzet gedraaid. ,,Het hoofdkantoor aan de Zeilmakersstraat is te klein geworden om naast onze backoffice activiteiten ook nog de collega’s van regiovestiging Sneek een goede werkruimte te bieden. Daarom hebben we op een steenworp afstand van ons hoofdkantoor een nieuw pand in gebruik genomen”, vertelt Hylke van der Veen, algemeen directeur van AB Vakwerk.

Burgemeester Apotheker zei in zijn openingstoespraak dat AB Vakwerk een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit van de Friese arbeidsmarkt. Maar ook dat de economie in Súdwest-Fryslân uit het dal is en de opening van het nieuwe regiokantoor daar een mooi voorbeeld van is. Hij is trots dat AB Vakwerk is gevestigd in Sneek: ,,Wij waren al blij met de prachtige hoofdvestiging aan de Zeilmakersstraat. Met een regiokantoor aan de Wolkammersstraat is de zichtbaarheid van AB Vakwerk in de Waterpoortstad nu nog groter geworden.”

Bij de regiovestiging van AB Vakwerk in Sneek werken tien accountbeheerders. Zij staan onder leiding van unitmanager Ewald Sprik en regisseren dagelijks het werk van 350 flexibele en 120 vaste medewerkers. Bij elkaar opgeteld verricht deze groep AB Vakwerkers jaarlijks zo’n 450.000 uur arbeid bij grote en kleinere opdrachtgevers in de Friese Zuidwesthoek.

Fotobijschrift: Burgemeester Hayo Apotheker verricht de officiële openingshandeling. (Foto: AB Vakwerk/Iwan van Nieuwenhoven)

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend