Sneker zakenlieden krijgen gezichtsbehandeling op Mooi Sneek

0

SNEEK – Vijf zakenmannen hadden het voorrecht om op zondag 6 september tijdens Mooi Sneek de geneugten te ervaren van een uitgebreide gezichtsbehandeling. De uitnodiging was afkomstig van Femke Buma, eigenares van La Femme Beauty& Wellness. Arjo Houtman, eigenaar van Jan Eringa kledingzaak stelde graag een deel van zijn winkelruimte beschikbaar. De happening maakte deel uit van de derde editie van het evenement ‘Mooi Sneek. Femke Buma: “Mannen besteden wel aandacht aan voeding en beweging maar ontspanning en persoonlijk verzorging worden snel onderschat.”

Tijdens de 30 minuten durende behandeling werd de huid van de mannen behandeld met producten die voor 100 procent uit natuurlijke ingrediënten bestaan. De mannen kregen vervolgens een oogmasker in combinatie met een lymfedrainage  tegen wallen en kringen. Daarop volgde een hoofdhuidmassage en de behandeling werd afgesloten met een neveldouche van lavendel en rozen.

Enthousiaste mannen

De 5 mannen waren blij verrast en enthousiast. Albrecht Wybenga van Architect B.v: “Voelde prettig aan, kreeg kippenvel bij bepaalde grepen” ; Herman de Ruiter van de Vries en Partners accountants: “Het was zomaar voorbij, mocht nog wel even doorgaan. Een nieuwe ervaring voor mij, de huid voelde achteraf gladder en egaler”; Alfred Guljé van Topfysio in Sneek: ”Ben even heerlijk opgepept”; Marcel van de Pol van Indonesisch restaurant Klein Java: “De huid is lekker opgewarmd” en Johan Dotinga van Rando Technic:” Ik had moeite om mij te ontspannen, maar een volgende uitnodiging accepteer ik graag.”

Taboe

Femke Buma: “Het is nog steeds een beetje taboe om als man een schoonheidssalon te bezoeken, en dat is jammer. We worden blootgesteld aan veel negatieve invloeden die ons lichaam sneller doen verouderen. Met goede producten en massages kun je er weer even tegen, en zie je er weer frisser uit. Het wordt gezien als een luxe maar in onze drukke samenleving is het een must. Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen.”

Foto-onderschrift: Alfred Guljé van Topfysio in de stoel bij schoonheidsspecialiste Femke Buma

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend