QBuzz introduceert de toeslagvrije Qkaart

0

SUDWEST FRYSLAN – Vanaf 3 januari kunnen klanten van Qbuzz een nieuw kaartje kopen op de bus. Het gaat om een kaart waarmee ook vóór 09.00 uur gereisd kan worden, dus waarbij geen toeslag meer nodig is. Afhankelijk van de afstand en geldigheidsduur, kost de Qkaart 2, 4 of 6 euro. De Qkaart is voordeliger dan de strippenkaart op de bus.

Vanaf 3 januari verdwijnt de Gemakskaart van Qbuzz en wordt vervangen door de Qkaart. De Qkaart biedt meer mogelijkheden en heeft minder beperkingen. Met de Qkaart kan bijvoorbeeld nu ook vóór 09.00 uur gereisd worden zonder de verschuldigde toeslag van voorheen. Ook op de Qliner is de toeslag niet meer nodig. Met alle Qkaarten kan op ieder tijdstip binnen de geldigheidsduur van de Qkaart, overgestapt worden op de bussen in Groningen en Drenthe. Andersom is het ook mogelijk met een Groningse en Drentse Eurokaart over te stappen op de Friese bussen.

De Qkaart is er ook in een dagkaart variant. Twee 6-Euro Qkaarten zijn geldig als Qdagkaart. Voorheen was overstappen met een dagkaart van Friese bussen op Groningse en Drentse bussen v.v. niet mogelijk. Vanaf 3 januari kan dit wel. Meer info op de Qbuzz website
 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend