Stemmen voor ondernemersfonds Sneek !!

0

SNEEK – Op dinsdag 9 november tussen 17:00 en 21:30 uur kunnen de Sneker ondernemers binnen de grenzen van het Ondernemersfonds Binnenstad Sneek hun stem uitbrengen in de Brandweerkazerne in Sneek (Malta 1) .

De afgelopen tijd is er door de Vereniging van Sneker Zakenlieden hard gewerkt aan de voorbereiding voor het Ondernemersfonds Binnenstad Sneek, een fonds dat tot stand komt door de experimentenwet Bedrijven Investerings Zone (BIZ) , waarmee alle ondernemers gezamenlijk investeren in de kwaliteit van hun omgeving. Een BIZ is dus een instrument vóór en dóór ondernemers. Door een BIZ kunnen kosten van de investeringen in de kwaliteit van de bedrijfsomgeving verdeeld worden over alle ondernemers. Voorwaarde is dat de meerderheid van de ondernemers achter het plan staat door een schriftelijke stemming. Het college van B&W en de gemeenteraad van Sneek staan achter dit initiatief en daarom is het nu tijd om de draagvlakmeting onder de bijdrageplichtigen te gaan uitvoeren.

Op deze avond zullen er ook bestuursleden van het Ondernemersfonds zelf en de VSZ aanwezig zijn.  Het is van het grootste belang dat de ondernemers uit het Binnenstad gebied hun stem uitbrengen. Het gaat tenslotte om de toekomst van hun eigen vestigingsplek. En even stemmen kost niet meer dan vijf minuten. Ondernemers die niet in staat zijn hun stem uit te brengen, worden na de stemavond hoogstwaarschijnlijk persoonlijk worden benaderd door één van de 25 ambassadeurs, van de VSZ / OBS.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend