Bakkerij van de Leur Bolsward twee keer zo groot

0

BOLSWARD – 15 jaar na de verhuizing naar Bolsward is Van de Leur Banketspecialiteiten weer te klein geworden. De productieruimte wordt daarom ook verdubbeld om voorbereid te zijn op de toekomst.

De bouw van het nieuwe deel is donderdag 23 september gestart. Onder toeziend oog van alle medewerkers werd de eerste paal in de grond geslagen door oprichter Henk van de Leur. De bouw van het nieuwe deel (2500 m2) moet voor januari 2011 klaar zijn. Hiermee verdubbelt het bedrijf haar productieoppervlak. Er wordt een nieuwe productielijn in gebruik genomen en er komt een nieuwe, grotere invriesinstallatie bij. Daarnaast wordt de inpakafdeling vergroot en biedt de nieuwbouw extra opslagruimte.

Met de uitbreiding anticipeert Van de Leur op een verwachte toename van de productie. Die moet onder meer komen uit DigiVlaai. Naast een grotere capaciteit biedt de extra ruimte meer mogelijkheden voor het ontwikkelen van nieuwe kwaliteitsproducten en productieprocessen voor bestaande en nieuwe klanten in binnen- en buitenland. (bron Bakkerswereld)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend