Drukkerij de Vries Sneek FSC gecertificeerd

0

drukkerij-de-vriesSNEEK – Drukkerij de Vries Vouwkartonnage heeft onlangs het FSC-certificaat behaald. De drukkerij uit Sneek is producent van vouwkartonnen verpakkingen voor zowel de food- als non-foodindustrie.

Het keurmerk houdt in dat het karton dat wordt gebruikt voor het


vervaardigen van de verpakkingen, is vervaardigd van hout uit verantwoord beheerde bossen. Drukkerij De Vries meldt in een toelichting maatschappelijk verantwoord hoog in het vaandel te hebben en dat hiermee uit te willen dragen.

Drukkerij De Vries heeft onlangs ook het ISO 9001:2008 certificaat kunnen verlengen. Naast het FSC-en ISO 9001:2008 certificaat is het Friese bedrijf ook in het bezit van het BRC-IoP certificaat. Met dat certificaat voldoet Drukkerij De Vries aan de wettelijke verplichtingen voor het vervaardigen van verpakkingen voor de voedselindustrie ter bescherming van de consument (op het gebied van hygiëne).

Andere mijlpalen die het bedrijf meldt uit het recente verleden zijn Beste Leerbedrijf van Nederland, meest innovatieve bedrijf van Nederland en Onderneming van het jaar van Friesland. (bron tekst en foto website drukkerij de vries)

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend