All-in-one houtskeletbouwmachine van H&M Sneek

0

HM-pandSNEEK – H&M Houtbewerkingssystemen BV uit Sneek heeft voor de houtskelet bouwers met kleine tot middelgrote productie een machine ontwikkeld waar alle bewerkingen voor wanden op kunnen worden uitgevoerd.


De machine -de MOBI ONE- kan zowel het houten frame positioneren en spijkeren, daarna de beplating bevestigen en deur en raamopeningen frezen. Tevens kan de machine automatisch tengels op voorgeprogrammeerde posities, en de folie over het element aanbrengen.

HM-mobi-one

De machine is gebaseerd op de bestaande technologie van de H&M houtskeletbouw machines die bestaan uit losse elementen.De aansturing van het gehele systeem gebeurt door een industriële PC die gekoppeld kan worden aan alle bestaande teken programma’s. Het unieke van dit concept is de beperkte werkruimte met toch een hoog productievolume en de bedieningsvriendelijkheid.

Voor details zie de site van H&M

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend