Poiesz stapt over op fairtrade thee

0

logo-poieszSNEEK – Inkooporganisatie Superunie, waarvan de supermarktketen Poiesz met haar hoofdkantoor in Sneek, deel uit maakt, stapt over op de inkoop van Fairtrade thee voor het complete huismerk assortiment van al haar leden.


Vanaf 1 oktober 2010 zullen de eerste pakjes Fairtrade thee in de schappen liggen. Het gaat hierbij om de huismerken: Perfekt, Markant, Plus, 1 de Beste en Spar. Het thee assortiment bestaat in totaal uit 102 producten.

Verkoop Fairtrade thee verdriedubbeld

De nieuwe aankoop gaat een flinke impuls betekenen voor de Nederlandse Fairtrade thee en daarnaast ook voor de arbeiders op de theeplantages in Sri Lanka, want met de stap van Superunie wordt de verkoop van Fairtrade thee in Nederland waarschijnlijk meer dan verdriedubbeld.

 

http://www.maxhavelaar.nl

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend