Banenmarkt in Hotel van der Valk Sneek

0

SNEEK – Op donderdag 7 oktober van 14.00 uur tot 20.00 uur wordt voor de 7e keer op rij de Landelijke Banenmarkt georganiseerd. Het Werkplein Sneek en het Bedrijvenloket van de gemeente Sneek slaan de handen ineen en zullen samen in het pas geopende hotel Van der Valk de banenmarkt tot een succes maken.


Wij brengen u graag in contact met gemotiveerde werkzoekenden die zich oriënteren op vacatures en bedrijven. Ook dit jaar zullen niet alleen starters, maar ook mensen met ervaring en (specifieke) opleiding zichzelf aan u laten zien.

De talenten van mensen die al langer op zoek zijn naar werk en van mensen met een arbeidshandicap komen ook aan bod, omdat ook zij van grote waarde kunnen zijn voor uw organisatie. Bij het in dienst nemen van deze kandidaten komt u in veel gevallen in aanmerking voor interessante (financiële) regelingen. Naast vele andere werkgevers is de gemeentelijke bedrijvencontactfunctionaris aanwezig.

Kortom: de Landelijke Banenmarkt 2010 biedt voldoende kansen om uw nieuwe medewerker(s) te ontmoeten. Daarnaast is er volop gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en bij te praten met bekenden tijdens de lunch die voorafgaand aan de Banenmarkt plaatsvindt, en tijdens de netwerkborrel na afloop.

Word dan standhouder en meld u aan via bedrijvenloket@sneek.nl of 0515 485568. De kosten voor het huren van een standplaats nemen wij dit jaar voor onze rekening! Als u niet in de gelegenheid bent om op de Banenmarkt aanwezig te zijn, maar wel een vacature heeft, dan kunt u deze ook mailen naar bovenstaand mailadres.

Graag zien wij u op donderdag 7 oktober. (persbericht Gemeente Sneek en Werkplein Sneek)

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend