Radio NL heeft nieuwe sound

0

logo_radio_nlSNEEK – Beschouw de jingles van een radiostation maar als een maatpak. Dan kunnen we stellen dat Radio NLin Sneek zich een nieuw maatpak heeft aangemeten. Vandaag is het nieuwe


jinglepakket in gebruik genomen, dat Top Format op maat maakte voor deze Nederlandstalige radiozender.

Het is op maat gemaakt en geeft dus precies weer waar het station voor staat. Ook voor Frank Kok van Top Format was het een uitdaging om het typisch product van het station te vertalen naar een nieuw jinglepakket.” Het regionale – commerciële – radiostation heeft duidelijke opvattingen over hoe een Nederlandstalige zender dient te klinken: “Geen gillende gitaren maar lekkere Hollandse meezingers van de jaren ’60 tot de bekende hits van nu”.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend