Snakeware maakt website voor RCN

0

logo_snakewareSNEEK – Recreatiecentra Nederland, waar ook RCN de Potten onder ressorteert,  heeft Snakeware geselecteerd als partner voor de realisatie van haar nieuwe interactieve website.

Naast concept en creatie zal Snakeware


zich met name bezig houden met een slim boekingsproces. Dit zorgt ervoor dat nog meer mensen die op zoek zijn naar een locatie voor een onvergetelijke vakantie op een bungalowpark in Nederland of een camping in Frankrijk dit snel, overzichtelijk en gemakkelijk online kunnen doen. “Wij zorgen ervoor dat je constant feedback krijgt over wat er gebeurt en je ziet duidelijk wat je moet betalen”, zegt Petra Nederend, projectleider bij RCN.

De nieuwe website zal gebruik gaan maken van ‘behaviour targeting’ wat inhoudt dat de informatie, afbeeldingen en ook bijvoorbeeld filmpjes zich aanpassen aan de gebruiker van de website. Zo zal een gezin dat op zoek is naar een park met veel actie en leuke voorzieningen voor kinderen deze informatie ook steeds aantreffen terwijl een rustzoekend ouder echtpaar informatie aantreft dat met name op natuur, ruimte en ontspanning is toegespitst. “Deze nieuwe techniek in combinatie met het slimme boekingsproces zorgt ervoor dat de website zich aan de klant aanpast en dat je je meteen thuis voelt bij RCN en haar parken”, zegt Ate van der Meer, directeur van Snakeware.

Na de succesvolle realisatie van de nieuwe website voor Beach Resort Makkum, waar Snakeware op basis van de uitgebreide boekingsoftware van Stratech ook de zoek en boek functie heeft verzorgd, is dit de derde keer dat er voor een grote opdrachtgever in Nederland, in samenwerking met een gerenommeerde software leverancier voor het boekingsproces, door het Sneker internetbureau aan een totaal concept wordt gewerkt.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend