Als de kat van huis is……

0

Bijna een derde (31 procent) van de werknemers vindt de sfeer op het werk stukken beter wanneer de baas met vakantie is. Dit blijkt uit onderzoek van NationaleVacaturebank.nl onder ruim 1000 respondenten. Ook komt naar voren dat de helft van de Nederlandse werknemers niet tevreden is over het werk dat collega’s overnemen tijdens de vakantie.


Terwijl 10 procent van de werknemers de vakantie van zijn baas vooral ziet als een periode om weinig werk te verzetten, grijpt eenzelfde aantal werknemers deze periode juist aan om zich te profileren door de taken van de baas gedeeltelijk over te nemen. Mark Borgman van NationaleVacaturebank.nl: “Als de spreekwoordelijke kat van huis is voelen werknemers zich toch vrijer. Het is opvallend om te zien dat een deel dan achterover gaat leunen terwijl een ander deel zich juist extra inzet. Zo benut iedereen de vakantieperiode op zijn eigen manier.”

Lees het volledige artikel op de Nationale Vacaturebank.nl

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend