Lankhorst Euronete begint fabriek in Brazilie

0

lankhorst-fabriek-brazilieSNEEK – The Royal Lankhorst Euronete Group heeft er een nieuwe fabriek in Rio de Janeiro – Brazilië bij. Deze overname wordt gebruikt om zich te specialiseren op diepwater afmeer lijnen voor olie- en gasplatforms, productie van maritieme lijnen voor de lokale markt en, in een later stadium, ook de productie van drijvend materieel voor de gas- en oliesector.


José Luiz Gramaxo – president/ CEO of the Royal Lankhorst Euronete Group: “Een nieuwe ontwikkeling binnen onze groep is om de productiefaciliteiten daar te ontwikkelen, waar ook daadwerkelijk behoefte bestaat aan onze producten. Brazilië werd al enige jaren door onze strategen in de gaten gehouden als emerging country (snelgroeiende economy) en we zijn daarom ook bijzonder in onze nopjes dat we deze investering hebben gedaan. We verwachten daadwerkelijk in januari 2011 te gaan produceren. Deze investering sluit verder goed aan bij die van Lankhorst in Goa – Indie, waar gefocust wordt op lijnen en touwen voor de visserij-industrie.””

De Nederlands-Portugese Lankhorst Euronete Group heeft circa 1100 werknemers en zes divisies die wereldwijd opereren. De nieuwe lokatie in Brazilie is ongeveer 5000 m2 groot en ligt in het industriegebied Queimados in Rio de Janeiro met goede toegang tot de havens van Rio en Sepetiba. (foto Royal Lankhorst Euronete Group)

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend