Inschrijving Jonge Ondernemers Prijs sluit 1 september

0

JOPLEEUWARDEN – Op 23 november 2010 wordt in Leeuwarden voor de negende keer de bokaal van Dé Jonge Ondernemers Prijs van het Noorden uitgereikt. De opzet is dit jaar veranderd, er staan dit jaar voor het eerst drie kandidaten, uit elke provincie één kandidaat, op het podium.


De voorbereidingen voor Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2010 zijn in volle gang. Het spektakel wordt dit jaar nog groter dan vorig jaar. Er is op 23 november namelijk niet één winnaar, maar drie! Per provincie (Friesland, Groningen, Drenthe) wordt er een prijs uitgereikt. Eén van die drie winnaars wint Dé Jonge Ondernemers Prijs van het Noorden.

Door deze wijziging hoopt men de onderlinge competitie tussen de drie noordelijke provincies te stimuleren. Het doel is dat meer jonge ondernemers zich aangesproken voelen met de eervolle vermelding en zich aanmelden als kandidaat.

Aanmelding kan tot 1 september; kijk op www.jongeondernemersprijs.nl.

 

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend