Majac Sneek en Menken bundelen krachten

0

the_cab_menken_majacSNEEK – Majac Watersport en Menken Maritiem zijn een samenwerkingsverband overeengekomen, waarbij Majac een gedeelte van het assortiment van Menken Maritiem vanuit hun vestiging in Sneek zal gaan vertegenwoordigen.


Het gaat om de merken The Cab, The Cab xl, de Fast Cab en de Piet Hein sloep. Menken Maritiem werkt met een aantal dealers in Europa, waaronder Zweden, Noorwegen en Spanje. Met de aanvulling van Majac op het dealernetwerk, denkt Menken Maritiem haar positie in het noorden van Nederland te versterken. Tevens kan men bij Majac Watersport terecht voor het onderhoud aan de sloepen.

Voor Majac zijn de modellen een welkome aanvulling op het huidige assortiment. Jacco Willemsen is blij met de uitbreiding:’ De modellen hebben een uitstekende uitstraling en zullen zeker bijdragen aan de bekendheid van ons bedrijf. We zien een goede markt voor de merken The Cab en de Piet Hein sloep voor ons werkgebied, Noord-Nederland.’

Vanaf augustus zullen een aantal modellen bij Majac te zien zijn. Meer informatie www.majac.nl en www.menkenmaritiem.nl (foto menken)

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend