Rosa Spruit op podium Lewinski Sneek

Door: Henk van der Veer Cultuur en uitgaan
Rosa Spruit op podium Lewinski Sneek
Rosa Spruit op podium Lewinski Sneek Foto aangeleverd

SNEEK-Op 9 maart speelt Rosa Spruit in Lewinski in Sneek.

Rosa Spruit

Op haar 24e staat de Nederlandse singer-songwriter Rosa Spruit bekend om haar pakkende en diepgaande popgeluid. Met een stem die recht door zee gaat, krijgt ze iedereen stil. Ze vertelt met haar nummers over hoe ze het leven ervaart als 24-jarige en laat mensen met een twist kijken naar de problemen in de wereld.

Het afgelopen jaar markeerde een bloei in Rosa’s muziekcarrière; ze betrad het podium van Het Paaspop Festival en was te horen op landelijke radio. Haar album ‘Tussen Stad En Platteland’ bestaande uit hertaalde dialectnummers met een zelfgeschreven titelsong, ontving lovende recensies waaronder een bijzonder positieve beoordeling van het muziektijdschrift HEAVEN. 

Nu geeft ze haar geluid een moderner randje. Haar nieuwste single ‘Verdwaald’ vangt de complexiteit van haar levensfase. In dit nummer deelt ze openhartig haar gevoelens over het nemen van belangrijke beslissingen op een leeftijd waarop de wereld aan je voeten ligt, maar de richting nog onduidelijk is. Het is prima om af en toe niet te weten welke weg je moet inslaan en ‘Verdwaald’ te zijn tussen alle keuzes die het leven je biedt. 

Rosa Spruit op podium Lewinski Sneek