Ga uit je dak tijdens de feestdagen bij Poppodium Bolwerk!

Cultuur en uitgaan Video
Bolwerk Sneek
Bolwerk Sneek Foto: Dennis Stoelwinder

SNEEK - De laatste maand van het jaar is aangebroken, en bij Poppodium Bolwerk beloven we een muzikale reis vol mooie momenten. 

December staat voor feest en het Bolwerk nodigt iedereen dan ook uit om samen met vrienden, familie, collega’s, en meer, te genieten van goede muziek en een warme sfeer.

De aftrap van december

We trappen de feestmaand af op 1 december met JP & The Seeger Session Band, een veertienkoppige formatie die de inspiratie van Bruce Springsteen’s Seeger Sessions omzet in een spetterende show. Laat je meeslepen door de energie van deze band en geniet van een heerlijke show. Op 8 december zorgt de Knock Out Comedy Crew in Lewinski voor een avond vol humor en entertainment. Lach samen met vrienden en ontspan voor de drukte van de feestdagen echt losbarst. The Cosmic Carnival komt op 16 december naar Het Bolwerk en neemt je mee op een betoverende ontdekkingsreis door het universum van het legendarische Fleetwood Mac. Mis dit niet en beleef een avond vol muzikale magie.

Van Nederlandse hits tot Zweedse klassiekers én nog veel meer

Richting eind december is het tijd voor Nederpop tijdens de Nacht van de Nederpop op 22 december. De Nederpop All Stars nemen je mee op een clubtour vol hits. Boegbeelden van bands als Het Goede Doel, The Time Bandits, Toontje Lager, Vof de Kunst en Lois Lane zorgen voor een feest. Stilstaan is geen optie, meezingen onvermijdelijk! Een dag later, 23 december, brengt ABBA Gold Europe alle grote hits van de Zweedse formatie naar het Bolwerk. Ervaar de magie van ABBA in zijn originele vorm met twee geweldige vrouwen, fantastische liedjes en een onweerstaanbare rock-‘n-rollband. 

En dat is nog niet alles! Ontdek het volledige programma van december (én meer) op www.hetbolwerk.nl en zorg dat je niets mist. Kom en geniet van de warmte, goede muziek, en een onvergetelijke sfeer. Koop je tickets snel en maak van december een maand om te herinneren! Want de feestdagen vieren we samen.