Antonius Ziekenhuis vraagt babyfoons + UPDATE

0

Sneek- UPDATE 2: Uiteraard was onze oproep om babyfoons aan het Antonius Ziekenhuis te doneren de bedoeling. Ondertussen hebben we telefoontje van het ziekenhuis gekregen dat er meer dan voldoende zijn. Geweldig bedankt, ook uit naam van het ziekenhuis. Dit bericht graag delen!

De apotheekhoudende huisartsenpraktijk Koudum/Wijckel postte het volgende opvallende bericht/oproep dat we hier graag delen:

In het Antonius Ziekenhuis is een nijpend tekort aan babyfoons. Deze worden gebruikt om te kunnen communiceren met (corona)patiënten die in strikte isolatie liggen. Door via een babyfoon te spreken hoeven artsen en verpleegkundigen niet elke keer om te kleden en wordt bespaard op (wegwerp) kleding en tijd!! Wie oh wie heeft een goed werkende babyfoon (zonder camera!) en wil deze doneren?!

UPDATE-We krijgen (terecht) de vraag van mensen die een babyfoon willen doneren aan het Antonius Ziekenhuis waar ze dat kunnen doen. Zojuist contact gezocht met iemand van het ziekenhuis: “Laat de mensen de babyfoons maar bij de hoofdingang brengen, waar een doos klaar staat!”

Voor de goede orde: SPREEKFUNCTIE is belangrijk!

Duidelijk dus!

Het is niet meer mogelijk te reageren

Deel dit met een vriend