Komende maanden werkzaamheden langs de A7

0

Sneek-Op diverse plaatsen langs de A7 werkt aannemer Visser & Smit Hanab in de berm om de stroomkabel van Windpark Fryslân aan te leggen. Hiervoor zijn op verschillende momenten verkeersmaatregelen nodig.

6 april tot en met 20 april – Tussen knooppunt Zurich en afslag 16 Makkum/Witmarsum

Tussen het knooppunt Zurich en afslag 16 Makkum/Witmarsum werken we aan de weg. Het gaat om vluchthavens, vangrails, verkeersborden en asfalteringswerk. Het wegverkeer zal hier lichte hinder van ondervinden.

21 april tot en met 5 juni – tussen knooppunt Zurich en afslag 16 Makkum/Witmarsum

– Vanaf dinsdag 21 april is de afrit 16 Makkum / Witmarsum dicht. Weggebruikers kunnen via de omleidingsroute rijden en draaien bij Bolsward.

– Vanaf dinsdag 21 april is op de A7 tussen knooppunt Zurich en afslag 16 Makkum/Witmarsum maar één rijstrook beschikbaar voor beide rijrichtingen. De rijstroken worden gescheiden door een vangrail. Vanuit Harlingen richting Bolsward, rijdt men via een omleidingsroute.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

Deel dit met een vriend