Digitaal Steunpunt in Antonius ziekenhuis

0

Sneek- Digitaal Steunpunt Fryslân (DSF), een samenwerkingsverband van een aantal ICT-ondernemers, organiseert in samenwerking met Thuishotel op dit moment iedere dinsdagochtend van 9 tot 12 uur een inloopspreekuur in de hal van het Antonius Ziekenhuis. Hier kunnen mensen terecht met vragen op digitaal gebied.

DSF, sinds eind vorig jaar geregistreerd als vereniging, stelt zich ten doel om hulp te bieden bij allerlei vragen m.b.t. het gebruik van digitale apparaten. Was dat in het verleden alleen de computer en alles wat daar mee te maken had, tegenwoordig is het een scala aan digitale apparatuur waaronder ook tablets (iPads), smartphones, smart-TV’s etc..

Meer info via: www.thuishotel.nl

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend