Emmaus Koudum schenkt €  45.000 aan goede doelen

0

Koudsum-St. Emmaus Koudum behaald het afgelopen jaar een goed resultaat, hierdoor heeft de stichting € 45.000 kunnen schenken aan diverse goede doelen.
Ondanks het feit dat de stichting het afgelopen jaar fors heeft moeten investeren in een nieuwe vrachtauto, containers en verwarming zijn zij zeer verheugd met het behaalde resultaat.

Het bestuur van St. Emmaus Koudum heeft op advies van haar “commissie goede doelen”  verschillende projecten kunnen steunen met een financiële bijdrage. In de regio kregen o.a. Palliatieve zorg Sneek, Voedselbank Zuidwest Friesland, Stichting Wybe, Worldservantsgroep Koudum-Workum, Aanloophuis Leeuwarden een bijdrage. Ook landelijke en internationale organisaties kregen een donatie zoals Gered gereedschap, Maher India Make a Wish, Stichting Ladder, Stichting Medic, Mercy Ships, Molenaars Kinderfonds en nog veel meer goede doelen.

Mede dankzij het convenant met betrekking tot het storten van niet meer te verkopen spullen wat vorig jaar is afgesloten met de gemeente Súdwest-Fryslân kan de stichting zich weer volledig richt op haar doelstelling. Het bestuur van de stichting Emmaus Koudum wil een ieder die hier op wat voor manier dan ook aan heeft bijgedragen hartelijk bedanken.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend