Atelier Quiltlokaal in Sneek zet actie op voor Australië en maakt quilts voor inwoners van de getroffen gebieden

0

Sneek – Op 16,17 en 18 januari 2020, worden er door quiltsters bij Atelier Quiltlokaal in Sneek aan de Molenkrite 169, quilts (dekens) gemaakt voor bewoners van Australië die al hun bezittingen tijdens de vreselijke bosbranden zijn kwijtgeraakt.

“Een oproep van het Australische quiltersgilde heeft ons doen besluiten om deze actie op te zetten. Onze groothandel van Quiltstoffen Rhinetex in Deventer sponsort de stoffen en Naai en Borduurstudio Jagersma in Leeuwarden stelt belangeloos naaimachines voor deze actie ter beschikking. Wij vragen iedereen die mee wil doen, een blok met een bomenafbeelding te maken.”

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend