Studenten ROC Friese Poort halen met kerstmarkt 800 euro op voor De Roparun

0

Sneek – Afgelopen week werd door studenten van ROC Friese Poort Sneek en Projectbureau LINK een gezellige kerstmarkt georganiseerd. Verschillende kerstartikelen en lekkernijen zijn verkocht én er is een bedrag van 800 euro opgehaald voor De Roparun, een non-stop estafette loop van meer dan 520 km!

Al maanden van te voren zijn de studenten van de opleiding Marketing, Communicatie & Evenementen bezig geweest met de voorbereidingen van de kerstmarkt. Het eindresultaat: Een erg geslaagd evenement!

De kerstmarkt in en rond ROC Friese Poort Sneek, met vele gezellige kraampjes en muziek, werd goed bezocht. Naast kerstartikelen konden bezoekers ook genieten van een lekkere oliebol met warme chocolade melk. Met dank aan vele sponsors is er een bedrag van ruim € 800,- opgehaald!, dat naar De Roparun gaat. Met het geld worden projecten gefinancierd die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, veraangenamen.

ROC Friese Poort gaat met een eigen team ook meedoen aan de Roparun.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend