Boeren negeren ultimatum supermarkten: Kerstacties gaan door

0

Sneek- Boze boeren die verenigd zijn in de Farmers Defence Force, negeren het ultimatum van de supermarktbranche, dat schrijft RLT Nieuws. Dit betekent dat de aangekondigde acties van volgende week voorlopig door lijken te gaan. De supermarkten willen dit voorkomen, en stappen nu naar de rechter. De boeren hadden tot donderdagochtend 10 uur de tijd gekregen om van de acties af te zien. “We hebben niet gereageerd”, zegt voorzitter Mark van den Oever van Farmers Defence Force tegen RTL Z. “De acties gaan zeker door”, zegt hij. Ook zegt de organisatie klaar te zijn voor de gang naar de rechter.

Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel, heeft bevestigd dat er nu een kort geding zal komen om de acties te verbieden.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend