Sneek verjaardagskalender voor SamenLoop voor Hoop

0

Sneek – Op woensdag 27 november is op de Waterpoort de eerste Sneek verjaardagskalender aangeboden aan de initiatiefneemsters Cindy de Vries-Neyens en Ellen Bouiius en aan de man achter de schermen van catering en vele andere werkzaamheden Hilbert Jager van de SamenLoop voor Hoop Sneek Sudwest-Fryslan.  De Sneek verjaardagskalender is een initiatief van “Sneek, Su het ut weest” en van “Sneeck, Creativ Concept en Connect”.

Peter van Egmond en Mark Eldering ondersteunen de SamenLoop voor Hoop die op vrijdag 25 en zaterdag 26 september 2020 wordt gehouden van harte. Met de verkoop van deze kalender willen ze graag een bedrag doneren. Dus hoe meer kalenders er worden verkocht, hoe hoger het bedrag dat kan worden gedoneerd.

Deze unieke verjaardagskalender bestaat uit prachtige foto’s van Sneek rond 1900. De kalender is vanaf nu te koop voor €12,50 bij Boekhandel van der Velde en Bruna Sneek, meerdere verkooppunten volgen.

Elke maand zal Peter van Egmond op zijn facebookpagina Sneek su het ut Weest een mooi verhaal schrijven over de foto op de verjaardagskalender. Waarbij in december het Grootzand centraal staat.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend