27e Muziek Festival Friesland wederom groot succes

0

Sneek – Gisteravond  werd er voor de 27e keer het Muziek Festival Friesland in de Sneker sporthal georganiseerd. Dit wordt georganiseerd voor mensen met een beperking uit heel Friesland.

Met diverse optredens van o.a. Wesly Bronkhorst, Jay Jay Bauer en de Sneker Andre Hazes was het wederom één groot feest. Tussendoor draaide Dj Michael alles aan elkaar. Uiteraard mocht Advendo niet ontbreken, samen met de presentatie van Sander Balk en carnavalsvereniging de Oeletoeters zorgden zij  voor alle feestelijkheid op de dansvloer.

Rond 22:30 kwam er een eind aan dit prachtige feest waar veel bezoekers al dagen voor aanvang kriebels in de buik van hebben. Met een kleine attentie na afloop gingen men voldaan weer terug naar huis.

Foto’s en tekst: Jan Douwe Gorter

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend