De bakkers van Piet Haaksma, de Echte Bakker vallen in de prijzen

0

Drachten – Tijdens de jaarlijkse bakkersvakwedstrijden in Drachten zijn maar liefst 15 bekers mee terug genomen naar Sneek.

Met 1250 inzendingen uit het hele land, was het deelnemersveld groot en sterk te noemen. De bakkers John Stofbergen, Franck Faber en eigenaar Jacob Heemstra hadden hun producten op dinsdag 12 november in Drachten ingeleverd, waar ze die avond en nacht door deskundige keurmeesters uit het bakkersvak werden gekeurd.

Tijdens de prijsuitreiking op woensdag 13 november bleek dat diverse producten in de prijzen waren gevallen. Zo waren er onder andere prijzen op de gevulde koeken, de amandelletter S, het suikerbrood, de krentenbollen, notenkoeken en diverse broodsoorten.

Eigenaar Jacob Heemstra heeft ook meegedaan aan de top 10 van beste bakker van Nederland op het gebied van brood, koek en banket. Hij heeft hier een prachtige prestatie geleverd door maar liefst de derde prijs te behalen en alle andere Friese bakkers achter zich te laten. Voor deze top 10 moest hij zeven producten inleveren, waar hij veel tijd en energie in heeft gestopt tijdens de voorbereidingen.

De bakkers zijn trots dat er weer een mooi aantal bekers zijn te bewonderen in de winkel aan de Kruizebroederstraat.  Dat geeft weer veel positieve energie naar de komende drukke, maar mooi periode van de decembermaand.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend