Kerstfair ROC Friese Poort

0

Sneek – Dinsdag 10 december organiseren de studenten van de opleiding Marketing, Communicatie & Evenementenorganisatie een Kerstfair. Dit zal 15:00 uur beginnen op het schoolplein van ROC Friese Poort (Harste 4 te Sneek) en eindigt om 20:00 uur.

Er zullen een aantal kraampjes zijn, waarin kerst gerelateerde artikelen en lekkernijen worden verkocht. Daarnaast zijn er leuke activiteiten om de gasten in kerstsfeer te krijgen. De activiteiten en verkochte producten worden geregeld door de studenten zelf en voor een groot gedeelte gesponsord door het lokale bedrijfsleven. De volledige opbrengst van de Kerstfair gaat naar de ROPARUN. Met de ROPARUN wordt geld ingezameld om kanker dragelijk te maken voor mensen die dit van dichtbij mee maken. Een kleine donatie is dan ook van harte welkom! “Wij zien u graag op dinsdag 10 december! Neem gerust familie, vrienden en bekenden mee!”

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend