Glaskunst 10-daagse Vriesia, Bouwen met Glas

0

Sneek – Van vrijdag 15 tot maandag 25 november 2019 van 10.00 tot 17.00 uur staat Vriesia, Bouwen met Glas in Sneek 10 dagen volledig in het teken van de Glaskunst. Tijdens dit unieke evenement kunt je iedere dag gratis genieten van een bijzondere glaskunstexpositie met een unieke collectie kunstzinnige toepassingen van glas en licht.

Op vrijdag 15 november om 10.00 uur is de knallende opening van de Glaskunst 10-daagse 2019. Er wordt op een feestelijke manier een grote ruit aan diggelen geslagen.

De scherven worden gebruikt om een groeiend kunstwerk te maken met alle bezoekers gedurende de Glaskunst 10-daagse. Zaterdag 23 november wordt het Recycle project afgesloten. De laatste eyecatchers kunnen nog worden toegevoegd waarna het kunstwerk wordt vastgelegd op een kunstzinnige foto die symbool staat voor het ‘Scherven brengen Geluk’ Thema van de Glaskunst 10-daagse 2019.

Glaskunst Fotowedstrijd
Iedereen kan meedoen met de Glaskunst Fotowedstrijd 2019 met als thema ‘Scherven brengen Geluk’. Zaterdag 16 november van 13.30 tot 16.30 uur geeft Fotoclub ’t Filter een workshop Glasfotografie waarin tips en tricks gegeven worden over het fotograferen van glasobjecten. Deelnemen kan alleen met je eigen camera. De winnende foto wordt gekozen door een professionele jury en wordt beloond met een kunstzinnige glazen Award gemaakt door glaskunstenaar Alwin Overwater van Glasblazerij ’t Quakeltje die ook exposeert tijdens de Glaskunst 10-daagse.

Glasworkshops
Maandag 18 november beginnen de glasworkshops, naast het glasfusen is er dit jaar ook een glas-in-lood workshop en nieuw is het glaskralen maken.

VRIESIA BOUWEN MET GLAS
Tingietersstraat 20 | 8601 WJ Sneek

T 088 – 111 25 11 (algemeen)

info@vriesiaglas.nl

https://vriesiaglas.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend