Actie Lesbos geslaagd: 200 kilo hulpgoederen opgehaald

0

Sneek- Marieke Bloemendal is samen met haar zus Liesbeth de Jonge vorig jaar naar Lesbos geweest om te helpen in een van de vluchtelingenkampen. Dat de situatie op Lesbos ernstig om het maar eens eufemistisch te beschrijven. Vorige week zijn de twee zussen een hulpactie gestart. Zie eerdere berichtgeving op GrootSneek.

Vanmorgen zijn maar liefst tien dozen kleding en hygiëne producten naar Lesbos verzonden. Dat is met elkaar 200 kilo!

“Werkelijk aan alles is gebrek. Nodig zijn vooral baby-en kinderkleding, schoenen, jassen, sokken, ondergoed, bh’s, alle hygiëne producten als luiers, maandverband, tandenborstels enz. Het ondergoed gaat naar Stichting ShowerPower en het overige naar het kamp.”

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend