Waddenfonds stelt geld beschikbaar voor dorpshuis in Parrega

0

Parrega – De stichting dorpshuis Parrega, Hieslum en Dedgum krijgt 50.000 euro van het Waddenfonds om het dorpshuis in Parrega aan te kunnen passen en uit te breiden. Hierdoor krijgt het dorpshuis meer mogelijkheden en wordt het geschikt voor verschillende doelgroepen.

In totaal kost de verbouwing en de uitbreiding 250.000 euro. Parrega krijgt met 50.000 euro de hoogste bijdrage die het Waddenfonds beschikbaar heeft voor dit soort projecten. Het fonds doet een oproep voor meer aanvragen voor subsidie. Die kunnen nog tot en met vrijdag 13 december ingediend worden.

De plannen moeten de leefbaarheid of de werkgelegenheid bevorderen of zorgen dat de omgeving van het Waddengebied er mooier uit komt te zien.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend