Ruim 600 kinderen sprongen vandaag de Springkussen Elfstedentocht

0

Sneek – Bij de stempelkraam op het Schaapmarktplein loopt het storm. De vrijwilligers hebben het goed druk met het uitdelen van de stempelkaarten en medailles aan maar liefst 600 kinderen die letterlijk stonden te springen om van start te gaan of om hun felbegeerde Elfsteden-medaille in ontvangst te nemen.


Door het centrum van Sneek stonden 11 kleurrijke springkussens opgesteld met elk een eigen thema.  En een Elfstedentocht zou een Elfstedentocht niet zijn, als alle elf steden hierin niet betrokken zouden worden. Dus elk springkussen was één van de elf steden en bij elk besprongen springkussen kregen de kinderen een stempel. Met alle stempels op zak, kregen ze bij de kraam op het Schaapmarktplein een beloning: een medaille met daarop een Elfstedenkruisje en een schepijsje naar keuze bij ijssalon Min12.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend